Boheemin rento-ote terassille!

Mikä tekee sinun terassista tai parvekkeestasi ihanan ja kesäisen rentoutumispaikan? Värit, materiaalit, kukat vai itselle tärkeä tuoli? Tällä kertaa loihdimme ideastagelle boheemin rennon kesäolohuoneen, jonne on ripoteltu myös palasia modernisuudesta. Nyt ei haittaa vaikka matot ovat vähän vinossa tai jopa päällekkäinen. Rennon otteen omalle kesäterassille saa helposti bambulla, rottingilla ja ripustetulla vaalealla kankaalla, joka on helppo ripustaa vaikkapa kattokoukusta tai oksasta.

Räsymatot tuovat väriä ja ihanan rennon kesätunnelman. Ne ovat lattialla kuin kaunis kukkaketo. Ideastagella matot eivät jää vain lattialle. Olemme nostaneet maton myös aurinkotuolille toimittamaan pehmusteen virkaa. Miksipä sitä ei voisi nostaa myös seinälle ryijyksi väriä ja pehmeyttä antamaan.

Oli kyse sitten pienestä parvekkeesta tai isommasta terassista, saat helposti tilasta mielenkiintoisemman ryhmittelemällä tilaa eri osioihin. Esimerkiksi eri tiloja voivat olla rentoutumistila, ruokailutila/kahvittelualue ja grillauspaikka. Näin saat helposti myös hyödynnettyä tilaa. Nyt voit rohkeasti sekoittaa boheemit bambukalusteet ja modernit betonijakkarat samaan tilaan, näin saat myös hyvän kontrastin aikaan. Kevyet sivupöydät ovat helppo liikutella paikasta toiseen ja näin säilyy käytännöllisyys, jota varmasti kaikki arvostavat omalla parvekkeellaan.

Jotta saat olohuoneen jatkuvan kauniisti parvekkeellesi; sisusta rohkeasti tekstiileillä. Matot, tyynyt, erilaiset valot ja kynttilät tuovat kodikkuutta tilaan ja mikä olisikaan ihanampaa kuin kääriytyä oman viltin alle lämpimänä kesäiltana.

Oikein aurinkoista kesän alkua!

Teksti: Heidi Mäkelä Interior Design

Tässä blogitekstissä esiintyvät kuvat ovat ottaneet kuvatoimisto Kuvio oy

Lisätietoja tuotteista löydät kauppakeskus Liilan internetsivuilta