Tervetuloa syksy ja värit

En tiedä oletko jo lukenut, mutta teen sisustussuunnittelua kauppakeskus Liilaan ja pyrin kirjoittamaan heille myös blogia tasaisin väliajoin. Blogitekstini liittyvät vaihtuviin stagen stailauksiin (joka alla). Stailauksissa käytämme kauppakeskus Liilan sisustus- ja huonekaluliikkeiden tuotteita. 

Tässä blogitekstissä esiintyvät kuvat ovat ottaneet kuvatoimisto Kuvio oy.

Illat pimenevät ja kodin sävyt muuttuvat kesän vaaleista sävyistä syksyn tummiin sävyihin. Tällä hetkellä kauppakeskus Liilan sisustusliikkeet ovat värejä pullollaan ja nyt onkin ihana kietoutua torkkupeiton syleilyyn ja sytyttää takka sekä kynttilöitä ja laittaa syksyn värit myös sisälle. Murretut sävyt, kuten kamelinruskea, viininpunainen ja tummanvihreä tekevät syksyn myös sisätiloihin.

Lyhtyjä voi käyttää olohuoneessa takan korvikkeena laittamalla sisälle kynttilöitä tai vaikkapa valosarjan. Ne tuovat huoneeseen ihanaa lämpöä ja tunnelmallisen valaistuksen. Ryhmittelemällä erikokoisia ja -värisiä lyhtyjä saat kivan tunnelman ja sommitelman, jossa silmä lepää. Lyhdyt sekä led-kynttilät ovat Jyskistä.

Mattokympin valikoimaan kuuluva värikäs iso käsinkudottu villamatto antaa huoneelle tilantuntua sekä pehmyttä ja luonnollisuutta. Värikkäästä matosta on helppo poimia muutamia värejä huoneen tekstiileihin sekä piensisustukseen. Oikean kokoisen maton valinta tilaan on ihan ykkösjuttu. Kun matto on oikean kokoinen se kokoaa huonekalut yhteen ja antaa tilantuntua pieneenkin tilaan. Matossa kannattaakin panostaa kokoon, materiaaliin sekä laatuun. Näin saat itsellesi maton joka kestää aikaa ja toimii tilassa hyvin.

Kaunis nahkasohva on mukava istua ja nahan pehmeys sekä tyynyjen paljous saavat hymyn huulille. Tässä olohuoneessa olemme valinneet aisapariksi nahkasohvan Metropolin valikoimasta ja sekä modernin paperinarukankaisen K-tuolin Vepsäläisen valikoimasta. Olohuoneessa ei tarvitse välttämättä olla samaa sarjaa olevat tuolit; yhdistele siis rohkeasti eri sävyjä ja materiaaleja näin saat huoneeseen enemmän mielenkiintoa.

Hyllyt, pöydät ja lipastot tuovat olohuoneeseen siisteyttä ja antavat oivan paikan valokuville sekä piensisustukselle. Pyöreillä pöydillä rikoimme hieman kaavamaista nelikulmaista tilaa. Puu antaa tilaan lämpöä ja on materiaalina kestävä. Pienet kolhut ja naarmut antavat pöydille vain enemmän luonnetta. Piensisustus on jyskin valikoimaa ja pyöreät pöydät Metropolista.

Oletko huomannut, että lapsilla on tapana tuoda lelunsa usein olohuoneeseen. Liilan lastentarvikeliikkeissä on tarjolla kauniita säilytysratkaisuja, jonne voi piilottaa lelut leikkien jälkeen ja ne sopivat jokaisen olohuoneen sisustukseen. Aivan ihanat ja modernisoidut puupalikat sopivat joka kotiin sekä jokaisen lapsen käteen. Piensäilytys sekä Design Lettersin puiset kirjainkuutiot ovat lastenhuone.fi -myymälästä.

Oikein ihanaa syksyn jatkoa sisustajat!