PALVELUNI

Sisustussuunnittelu lähtee aina asiakkaan tarpeesta. Haluan luoda ja suunnitella juuri sinun näköistä harmoonista kokonaisuutta. Suunnittelussa on tärkeää huomioida myös asiakkaiden erilaiset elämäntilanteet ja erisuuruiset budjetit. Palvelukokonaisuus voi pitää sisällään kiintokalustesuunnitelman, irtokalustesuunnitelman, pintamateriaalisuunnitelman, tekstiilisuunnitelman, valaistussuunnitelman, 2D- tai 3D piirrokset, projektin hallinnan, kalusteiden tilauksen/hankinnan sekä kalusteiden sijoittelun paikoilleen tilaan. Jokainen projekti räätälöidään juuri sinulle sopivaksi. Ota rohkeasti yhteyttä ja katsotaan sopiva kokonaisuus joko tuntihintaperusteisesti tai sitten urakkana.     

ILMAINEN ALOITUSKÄYNTI 

Yhteistyömme alkaa aina ilmaisella kartoituskäynnillä eikä käynti sitouta sinua vielä tilaamaan palvelua. Käynnillä käymme yhdessä läpi mahdollisen palvelukokonaisuuden.   

SISUSTUSSUUNNITTELU

Aloituskäynnin jälkeen saat tarjouksen asuntosi, tilasi tai vaikkapa vain yhden huoneen sisustussuunnitelmasta. Palvelukokonaisuus räätälöidään asiakkaan tarpeiden mukaisesti. 

SISUSTUSKONSULTAATIO

Tuntihintaan perustuvaa sisustuskonsultaatiota. Käymme yhdessä läpi asuntosi/tilasi ideointia. Asiakas ei saa tästä kirjallista materiaalia, mutta kannattaa varata pala paperia ja kynä mukaan, jotta saat kaikki ideat muistiin. Palvelu sopii myös mainiosti lahjaksi. Kauniit lahjakortit palveluun saat minulta. 

STAILAUS

Stailaan asuntosi myyntikuntoon. Palvelu sopii mainiosti sinulle, joka olet myymässä asuntoasi ja haluat, että mahdolliset ostajat saavat kaiken irti tilasta ja kokonaisuudesta. Stailaukseen voi sisältyä myös 3d-piirustukset esimerkiksi remonttisuunnitelmasta. Stailauspaketti räätälöidään tuntihintaisesti asiakkaan tarpeiden mukaisesti.    

AIRBNB ASUNNON SISUSTUKSEN YLLÄPITO

Räätälöidään juuri sinulle hyvä airbnb asunnon tai huoneiston sisustuksen ylläpitopaketti. Haluaisitko, että kaunis tuore kukkakimppu ottaa vastaan vierailijat eteisessä. Valintasi mukaan käynnit asunnolla(ei 24h päivystystä), huonekalujen ja tekstiilien uusiminen ja huoltaminen tarvittaessa. Pyydä tarjousta omien tarpeittesi mukaisesti.

LAHJAKORTTI

Kauniit ja arvokkaan näköiset itse suunnittelemani lahjakortit ovat ihana uusi idea kenelle vain antaa lahjaksi. Valmistujaislahjaksi, tupaantuliaislahjaksi, synttärilahjaksi, häälahjaksi tilaisuuteen kuin tilaisuuteen. Räätälöidään juuri saajalle mieluisaksi. Lahjakortti voi pitää sisällään esim. sisustuskonsultaatiota, huoneen sisustussuunnittelu 3d-kuvin, irtokalustesuunnittelma tai vaikka värisuunnitelma.